Dieta Raw Food

Stara cena:39.90PLN
Cena:24.00PLN
Do koszyka
masz pytania?

Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej!

Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski.

Nic dziwnego – każdy, kto zastosował „surową”  dietę, poczuł się lekko, świeżo i witalnie. Ty również możesz osiągnąć taki stan dzięki książce Dieta Raw Food. Przepisy, które w niej znajdziesz są:

szybkie – oparte na surowych, łatwo dostępnych składnikach,

zdrowe – dostarczają organizmowi bomby witaminowej, mineralnej i całej gamy antyoksydantów.

Oczyść swój organizm po ciężkim jesienno-zimowym menu!

W książce Dieta Raw Food znajdziesz:

·         20-dniowe witariańskie menu.

·         80 autorskich przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje oraz desery.

·         Kompleksowy plan oczyszczania organizmu.

·         Wskazówki, jak przygotować do „surowej” odnowy swoje ciało, spiżarnię oraz kuchnię.

·         Proste techniki medytacji, ćwiczenia oddechowe, wspomagające oczyszczanie zabiegi olejowe oraz kąpiele.

Założenia Diety raw food powstały już w latach 30. XX w. w Stanach Zjednoczonych. Jednak prawdziwy „raw food’owy” boom przypadł na końcówkę XX w. Ludzie dostrzegli zalety prostego naturalnego jedzenia, które nie jest mrożone, ani też poddane procesowi obróbki termicznej powyżej 47°C. Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Wiele osób, chcąc zastosować dietę raw food, sądzi, że opiera się ona wyłącznie na sałatkach i owocowo-warzywnych koktajlach. To dla nich przygotowaliśmy 80 przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje, desery, a nawet pieczywo.

 

Nie jest to model długoterminowego odżywiania dla każdego, ale doskonały sposób na oczyszczenie organizmu ciepłą wiosną lub latem…

Karolina i Maciej Szaciłło

Karolina i Maciej Szaciłło - eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą kursy, szkolenia oraz warsztaty zdrowego gotowania i medytacji. Maciej od lat gotuje w lubianych programach telewizyjnych.

Autorzy popularnych poradników dietetycznych, m.in.  Jedzenie, które leczyJem (to co) kocham i chudnę, Zdrowa tarczyca (Wydawnictwo Zwierciadło).

Premiera: 18 kwietnia  2018 r.

Kategoria: kulinaria

Wydanie: I

Liczba stron: 224

Format: 165 x 220 mm

Oprawa: miękka ze skrzydełkami

ISBN: 978-83-8132-027-6

EAN:  9788381320276

Sugerowana cena detaliczna: 39,90 zł

Galeria

 

Osoby, które kupiły ten produkt kupiły także: